Meny
Søk

HVEM LEDER SNAKKEROMMET?

Jeg heter Rolf Rohde og har ansvar for snakkerommet på morild. Jeg er barnevernspedagog og familieterapeut og har vært med å drive nettsida siden 2001. Når du vil bli med på snakkerommet kontakter du meg på meil, rolf.rohde@sshf.no

Snakkerommet er først og fremst et selvhjelpsforum, der ungdom skal snakke med andre ungdom uten at voksne styrer. Likevel har forskningsprosjektet som Marianne Trondsen ledet, vist at noen ganger er det godt å få et innspill fra noen med fagkunnskap. Når det er behov for innspill er det jeg som skriver.

 

De andre som leder snakkerommet er moderatorene. De har ”vakt” en uke om gangen.

 

 

 

 

 

Her kommer en presentasjon av moderatorene:

 

 

Synnøve Frøysaa er lærer, med tilleggsutdannelse innen rusproblematikk og psykisk helse, og jobber for tiden i Alternative skoletilbud i Kristiansand kommune. Det betyr at mye av arbeidsdagen går med til å tilrettelegge og finne gode løsninger for barn og unge som av en eller annen grunn befinner seg i en vanskelig situasjon. Og syns det er en rett at vi alle kan få maksimalt ut av våre styrker.

På fritiden driver hun med litt løping i den bare perioden, mens litt ski og turer i skog og mark på høst og vinter.

 

 

 

Arnstein Søyland er psykolog og arbeider ved avdeling for barn og unges psykiske helse som er den del av Sørlandet sykehus i Kristiansand. Han har arbeidet mest med barn som opplever skolen som vanskelig, gjerne fordi de strever med uro eller konsentrasjonsvansker, men har også jobbet med mange andre typer vansker. Før Arnstein ble psykolog har han vært både nerd og soldat. Når han ikke er på jobb nå, så prøver han å være en helt vanlig mann, som bruker tiden på familie, venner, litt trening og litt jakt. Arnstein har en egen rolle i snakkerommet, han kan delta mer aktivt enn de andre, og spørre og svare i de "samtalene" som pågår.

Utviklet av Bysant AS